Naiset mielissään Kanervan päätöksestä: Rohkea veto

15.06.2010 07:51 - Eeva Rajala

Kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva kertoi eilisessä Iltalehdessä hakeutuneensa ammattiauttajalle hänen pakkomielteisen viestittelykierteen takia. Puolueen naiskansanedustajat ovat mielissään kyseisestä päätöksestä.

- Pidän erittäin fiksuna tekona, että hän on hakenut ammattiapua. Minulla itselläni on 17-vuotias tytär ja siinä vaiheessa, kun aletaan juosta alaikäisten perässä, minulle tuli sellainen olo, että yäk, kokoomuksen Sanna Lauslahti kertoo Iltalehdessä.

Kansanedustaja Hanna-Leena Hemming laittoi kommenttinsa Facebookin välityksellä ja sanoi, että on suuruutta myöntää omat heikkoutensa. Hän antaa Ikelle täydet pisteet ammattiauttajalle hakeutumisesta. Arja Karhuvaaran mukaan Kanervan käytös meni jo saippuasarjan tasolle.

- Se on ainakin minulle aiheuttanut hirveän tyhjän ja surullisen olo. Ei enää oikein tiedä, mitä hänestä uskoa...Se on rohkea veto, jos hän on tällaiseen johtopäätökseen tullut, ja sitä toki arvostan. Toivotan kaikkea hyvää siinä projektissa, Karhuvaara ilmoittaa.

Kokoomusnaisten lisäksi psykiatrit ovat kiittäneet Kanervaa ammattiavun hakemisesta. Muun muassa psykiatri Pekka Laine Oulun yliopistosta sanoo Ilta-Sanomille, että avun hakeminen on hyvä asia. Laineen mukaan Kanervan tapauksessa on kyse yksinäisyyden tunteesta, joka ajaa hakemaan seuraa välittämättä seurauksista.

Kilpailut

Uusimmat