Kun omat hiukset eivät riitä – näiden tähtien keinokuontalot eivät jää huomaamatta – katso kuvat!

18.08.2010 15:50 -

Vaikka monilla maailmantähdillä onkin rahaa kuin roskaa, ei mammonalla voi juurikaan vaikuttaa mahdolliseen hiustenlähtöön. Lukuisat julkimot käyttävätkin peruukkeja tai hiuslisäkkeitä, jotka eivät välttämättä ole aivan huomaamattomia.

Guns N' Roses -laulaja Axl Rosen hiustyyli on kokenut vuosien saatossa melkoisia muutoksia. Lähiaikoina miestä ei ole nähty ilman huivia tai hattua, mutta jokunen vuosi sitten laulaja esitteli avoimesti pikkulettejään, jotka saivat monet raapimaan päätään.

axl rose

Poison-yhtyeen vokalistina ja Rokkarille morsian -sarjan tähtenä tunnettu Bret Michaels on tunnustanut, että hänen päästään löytyy muutakin kuin omaa tukkaa. Miestä ei nähdä koskaan ilman tavaramerkiksi muodostunutta huivia ja muusikon hiuslisäke/peruukki onkin innostanut muutamia leukailijoita jopa perustamaan Bret's Wig (suom. Bretin peruukki) -nimisen nettisivun.bret michaels

Edesmennyt popin kuningas Michael Jackson kävi vuosien saatossa läpi lukemattomia eri tyylejä ja tähän lukeutui myös hiusmallin vaihtelu. Miekkosen päässä nähtiin jos jonkinmoisia peruukkeja.

michael jackson

Kiss-tähti Gene Simmonsin pikimustan pehkon aitous on ollut usein spekulaatioiden kohteena. Mies on tunnetusti nähty peruukissa jo 80-luvun puolivälistä saakka, mutta suoraa vastausta ja totuutta tuoreimmasta hiusmallista mies ei ole suostunut paljastamaan.

gene simmons

Laulaja Whitney Houston on uransa aikana nähty monenlaisissa eri peruukeissa. Aina valinta ei kuitenkaan osu aivan nappiin.

whitney houston

Diili-ohjelmasta tuttu monimiljonääri Donal Trump on saanut kuulla usein kommentteja omalaatuisesta hiustyylistään. Mies on väittänyt, että pehko on aito, mutta toisaalta miehen lähipiiristä on kuiskittu kyseessä olevan hiuslisäke.

donald trump

Legendaarinen jenkkituottaja Phil Spector on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen musiikillisilla ansioillaan, mutta myös valitettavasti siitä, että mies on tuomittu vankilaan näyttelijä Lana Clarksonin murhasta. Ristiriitainen hahmo muistetaan näiden lisäksi myös alati vaihtuvasta peruukkimuodistaan.

donald trump

Kilpailut

Uusimmat