Kohukolumnisti kysyy: Miksi 'senioripissikset' avautuvat vuosikymmeniä vanhoista panoista?

25.08.2010 14:46 - Eeva Rajala

Iltapäivälehdet ovat lähiaikoina kirjoittaneet lukuisia artikkeleita kansantaiteilija Vesa-Matti Loirin vanhoista rakkaussuhteista. Kolumnisti Kaarina Hazard ei ymmärrä tätä "senioripissisten" avautumista.

Tony Halmeesta kohukolumninsa taannoin kirjoittanut Hazard kirjoittaa Senioripissikset-kolumnissaan naisista, joilla on ollut sutinaa Veskun kanssa ja jotka nyt ovat avautuneet lehdissä menneistä suhteistaan.

- Mikä Lenita Airistolle oikein tuli, kun hän päätti avautua lihallisesta suhteestaan Loiriin? Monta vuosikymmentä ollut ihan hissukseen, antanut menneiden tapahtumien vajota luontaista hidasta vauhtiaan muiden jo koettujen ja muistoiksi muuttuvien seikkojen sakkaan. Ja sitten yhtäkkiä: Oli muuten aikas kiihkeä suhde, Hazard kirjoittaa Iltalehden kolumnissaan.

Airiston lisäksi lehtien palstoilla on ollut juttua näyttelijä Hannele Laurin ja Veskun yhteisestä historiasta, tosin tässä kohtaa kielletään, ettei seksiä harrastettu. Hazard ymmärtää iltapäivälehtien tarkoituksen; seksi on heille hyvä, vaikka siitä puhuisi vähän vanhempikin ihminen. Hazard kysyy kuitenkin, mitä nämä senioripissikset tästä itse saavat.

Hazard kirjoittaa, että sukupolvi sitten kukoistaneiden ihmisten seksimuisteloista syntyy erikoisia tuntemuksia, toisaalta se on hellyttävää ja toisaalta se kauhistuttaa. Kolumnisti lopulta pohtii, onko tässä naisten avautumisessa sittenkin kyse yhteisesti sovitusta kunnianosoituksesta Loirille, sillä onhan Loiri hieno mies, jossa on karismaa "enemmän kuin keskisuuressa kaupungissa."

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat