Marco Bjurström turhautui koetansseissa: Me teemme kuitenkin televisio-ohjelmaa

05.09.2010 18:03 -

Marco Bjurström nähdään jälleen tänään tuomaroimassa Dance-ohjelmaa Nelosella kello 19. Ohjelmassa nähdään nyt koetansseja ja mies kertoi Voicelle turhautuneensa siihen minkä näköisinä koetansseihin osallistuttiin.

- Osa käveli sisään vaivautumatta yhtään katsomaan peiliin. Me teemme kuitenkin televisio-ohjelmaa. Tullaan likaisella tukalla ja reikäiset sukat jalassa. Jos yksi tekisi sen, se olisi hauskaa. Mutta niitä alkoi tulemaan toistuvana jonona, niin siinä turhautui, Bjurström kertoi.

Miehen mukaan näissä tilanteissa pystyi toteamaan kisaajan alisuorittavan, jos näki hänen pystyvän paremaan, ja alisuorittaminen on Bjurströmistä aina turhauttavaa.

Tuomari on kokenut koetanssien aikoina myös turhautumista, sillä toiset tanssijat ovat yrittäneet päästä ohjelmaan mukaan vain matkimalla muita.

-Saman tyyppisiä koreografioita ja saman tyyppisiä vaatteita, niin tulee sellainen äh, "löytäkää jotain omaa". Semmoisia liian helppoja ratkaisuja elikkä katsottu mikä olisi hyvä ja mistä tuomarit tykkäisivät, Bjusrtröm kertoo.

Kilpailut

Uusimmat