Rock-legenda Roger Watersille lisäkonsertti Helsinkiin

06.09.2010 09:55 -

Tänä aamuna myyntiin tulleet Pink Floyd -legenda Roger Watersin konsertin liput ovat kiinnostaneet siinä määrin, että miehelle on luvassa lisäkonsertti Helsinkiin 28. huhtikuuta.

Roger Watersin The Wall 30-vuotisjuhlakiertue vierailee keväällä yli 25 Euroopan kaupungissa. Konsertit ovat myyneet useammassa kaupungissa hetkessä loppuun ja lisäkonsertteja on lisäilty kiertueaikatauluun sitä mukaa. Esimerkiksi Milanon neljä keikkaa ja Lontoon viisi keikkaa ovat kaikki lähes loppuunmyytyjä. Myös Helsinkgin Hartwall Areenalle järjestyi lisäkeikka 28. huhtikuuta.

Aikaisemmin The Wall oli aivan liian iso show lähteäkseen kiertueelle, mutta uudet areenat ja kiertueteknologian kehitys ovat ratkaisseet ongelman. Kuukausien tarkan suunnittelun jälkeen Waters on päivittänyt show'n ulkonäön ja tunnelman, jotta se vastaa sitä huikeaa teatraalista spektaakkelia, josta The Wall Live tuli alunperin tunnetuksi.

Liput lisäkonserttiin tulevat myyntiin huomenna 7. syyskuuta Lippupisteen myyntipisteissä sekä Lippu.fi-verkkokaupassa. Tiketit maksavat 73 ja 79 euroa.

Kilpailut

Uusimmat