Matkaoppaat-sarjan Terhi vastaa ironialla keskustelupalstojen kritiikkiin: Hyvä jos joku koki ylemmyyden tunteen

14.09.2010 19:02 -

Matkaoppaat-sarjasta pyörii Nelosella nyt ensimmäisen kauden uusinnat, mutta ohjelmaan kuvataan parhaillaan toista kautta Turkin Alanyassa. Ohjelman ensimmäinen kausi poiki rajujakin kommentteja oppaista keskustelupalstoille.

Kohdepäällikkö Terhi kertoi Voicelle, ettei itse ole paljoa keskustelupalstojen parjauksia lukenut, mutta kuullut kyllä kirjoituksista.

- Meidäthän on suunnilleen naulattu siellä. Kuka on liian lihava, laiha, aggressiivinen, ujo, ja kuka on mitäkin. Ei me osata puhua ruotsia, englantia eikä välillä suomeakaan, Terhi kuvaili palstojen kommentointeja.

Sarjan myötä oppaat ovat saaneet netin keskustelupalstoilla kovaakin kritiikkiä.

-Suomalaisillahan on valitettavan huono itsetunto ja aivan syyttä. Jos joku on tuntenut hetken ylemmyyttä meitä katsoessaan ja todennut meistä jonkun typeräksi, niin eikö ohjelman kansanterveydellinen tavoite ole saavutettu? Eikös se sitten ole meiltä hyvä saavutus? Me voisimme saada Kansanterveyslaitokselta kannustuspalkkion tai vastaavaa, kun katsojan itsetunto on hetkellisesti noussut, Terhi sanoi ironisesti vitsaillen.

Matkaoppaat-sarjan toinen kausi nähdään ensi vuoden puolella Nelosella. Dokumentaarinen sarja kertoo suomalaisten suosimasta rantakohteesta Turkissa, jossa matkaoppaat tekevät pitkää päivää pitääkseen vaativat turistit tyytyväisinä.

Kilpailut

Uusimmat