Tuore Idols-juontaja Niina Herala hämmentyi kuulessaan uudesta työtehtävästään: Meinasin ajaa kolarin

28.09.2010 17:42 -

Idolsin viidennellä tuotantokaudella Heikki Paasosen juontajaparina nähdään malli ja juontaja Niina Herala. Niina rakastaa kotimaista musiikkia, mutta toivoo kaudelta myös yllätyksiä.

Niina Herala ei epäröinyt hetkeäkään, kun tuotantoyhtiö pyysi naista Idolsin viidennen tuotantokauden juontajaksi.

- Vastasin suoraan kyllä, otan työtarjouksen vastaan. Olin juuri polkemassa polkupyörää ja piti ihan pysäyttää, etten aja kolaria. Tuottaja soitti että olis tällainen pikku työtarjous että otatko vastaan. Kyllä tällaiseen lähtee mukaan, sillä tää on niin valtavan hieno mahdollisuus, hieno haaste ja iso ohjelma. Musta oli ihana lähteä mukaan, Niina Herala kertoi Voicelle.

Tuore juontaja iloitsi uudesta työtehtävästään, mutta se oli pidettävä salassa Idolsin lehdistötilaisuuteen saakka. Nainen kertoikin Voicelle tuulettaneensa kotioloissa uuden työtehtävänsä johdosta.

- No kyllä tuuletin ja huusin ja itkin ja iloitsin. Musta on ihanaa että tää lehdistötilaisuus tosiaan oli nyt että saa avoimesti puhua tästä asiasta, Herala kertoi.

Niina Herala uskoo että Suomesta löytyy yhä hiomattomia timantteja koelauluhin. Nainen myös arvelee että koelauluissa saatettaisiin nähdä aiempien kausien yrittäjiä koettamassa onneaan uudelleen.

Koelaulut alkavat marraskuussa ja Idols palaa ruutuihin keväällä 2011. Idolsia odotellessa Niina Heralan voi bongata 29.syyskuuta alkaen Voicen Muotiviikkojen juontajana.

Niina Herala iloitsi uudesta työtehtävästään.

Niina Herala nähdään juontamassa juontajakonkari Heikki Paasosen rinnalla. Paasonen on toiminut juontajana kahdella ensimmäisellä sekä neljännellä Idols-kaudella.

Kilpailut

Uusimmat