IS: Marco Bjurström kimpaantui Dance-faneille

07.10.2010 08:45 - Karoliina Kotala

Dance-tanssikisan tuomaristossa vaikuttava Marco Bjurström puolustautui ohjelman nettisivuilla käydyssä keskustelussa syytöksiin, joissa miehen väitettiin suosivan omia tanssioppilaitaan.

Dance-ohjelman nettisivuilla käytiin tiukkaa keskustelua, joissa Bjurströmin syytettiin suosivan tuomaroinnissaan omia tanssioppilaitaan. Kyseessä ei myöskään ole ensimmäinen kerta, kun Bjurström saa kuulla vastaavia väitteitä, sillä syytöksiä on heitetty koko Dance-ohjelman ajan. Viime sunnuntaisen jakson myötä tilanne pahentui tuomariston pudottaessa tanssija Iman kilpailusta.

- Mitä hyvää luulette saavanne aikaan perättömillä syytöksillänne? Ima opettaa myös StepUpissa ja jopa Seban (yksi kilpailijoista) kanssa samaa ryhmää, joten en nyt ymmärrä katkeria vihanpurkauksia, Bjurström kirjoittaa palstalla.

Bjurström kertoo mielellään kommentoivansa tuomarointia, mutta miestä ärsyttävät nettikeskustelut, joissa kirjoitetaan ilman suodatinta.

- Kerron mielelläni lisää perusteluja pudottamiselle, mutta olisi kiva, jos ihmiset voisivat kirjoittaa omalla nimellään, Bjurström kertoo Ilta-Sanomille.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat