Facebook-leffan tähti: Sivusto, joka yhdistää koko maailman, erotti parhaat ystävät

21.10.2010 12:32 - Eeva Rajala

Nuori näyttelijä Jesse Eisenberg esittää The Social Network -elokuvassa maailman nuorinta biljardööriä. Facebookin tarinan kertovassa esitellään Eisenbergin mukaan hyvin kunnianhimoinen nuorukainen.

- Hän on erittäin kunnianhimoinen ja hyvin keskittynyt luomaan sivustoa. Mies ei kuitenkaan halua rahaa ja mainetta. Hänellä oli mahdollisuus rikastua, mutta torjui tarjouksen, sillä se olisi tehnyt hallaa sivustolle, Eisenberg kertoo Voicelle.

Eisenberg arvostaa Zuckerbergiä, sillä miehellä oli aikoinaan selkeä visio ja hän teki kaikkensa saavuttaakseen tavoitteensa. Tosin monet ovat pitäneet Zuckerbergiä pelkkänä varkaana, joka varasti idean ihmisiä yhdistävästä palvelusta. Eisenbergin mukaan todellinen draama elokuvassa syntyy kuitenkin parhaan ystävän menettämisestä.

- Hän [Zuckerberg] jopa menetti parhaan ystävänsä. Ironisesti työkalu, joka yhdistää koko maailman, erotti Facebookin kehittäjät toisistaan, Eisenberg summaa.

Facebook on tällä hetkellä maailman suosituin juttu. Saattaa käydä niin, että Eisenberg jää roolinsa vangiksi eli hänet muistetaan vielä kauan Mark Zuckerbergina. Mies ei kuitenkaan itse usko tähän.

- Uskon, että Zuckerberg on Zuckerberg. Vaikka elokuvasta tulisi kuinka suuri menestys tahansa, Facebook on silti maailman suosituin asia kauan vielä kauan. Uskon, että Zuckerberg on onnellinen saadessaan pitää identiteettinsä.

Voice tapasi elokuvan tähdet Eisenberg, Justin Timberlaken ja Andrew Garfieldin Meksikossa. Miesten haastattelu nähdään VoiceTV:n Heräämön lähetyksessä tulevana maanantaina.

Kilpailut

Uusimmat