IL: Tällaisessa elokuvassa Niina Herala debytoi leffatähtenä

27.10.2010 11:14 - Karoliina Kotala

Mallina ja juontajana tunnettu Niina Herala tullaan näkemään pian valkokankaalla, sillä nainen debytoi näyttelijänä uudessa kotimaisessa elokuvassa.

Likainen pommi -nimisessä komediassa nähdään Heralan lisäksi kattava kirjo kotimaisia näytteljöitä. Mukana ovat muun muassa Jukka Puotila, Malla Malmivaara sekä muun muassa Napapiirin sankarit -elokuvassa pääroolin tekevä Jussi Vatanen.

- Likaisessa pommissa on Big Brother -meininkiä, ajan kuvaa. Yhteiskunnan arvot muuttuvat. Meilläkin Kotikadussa minä juristina neuvon lesboparia lastenhankinnassa. Ei sellaista olisi tehty 16 vuotta sitten, jolloin sarja alkoi, Puotila selvittää Iltalehdelle.

Myös Herala iloitsee päästyään tutustumaan leffamaailmaan.

- Läpäisin koekuvaukset. Mahtava homma! Pikkutyttönä haaveilin näyttelijän työstä, mutta myöhemmin ajattelin, että se johtui vain kasvuympäristöstä ja unohdin koko asian, Herala iloitsee Iltalehdelle.

Herala on kihloissa näyttelijä Lorenz Backmanin kanssa ja pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta. Heralalla on lisäksi 6-vuotias Peppi tytär liitosta Wallu Valpion kanssa. Backmanin vastuulle jääkin lapsista huolehtiminen Heralan tutustuessa elokuvamaailmaan.

- Kuvauksissa on paljon sellaista, mitä kotona ei osaa kuvitellakaan, Herala ihmettelee lehdelle.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat