Suomen Muodin huipulle -sarja saa jatkoa uuden juontajan voimin

29.10.2010 19:50 -

Muodin Huipulle jatkuu ensi keväänä MTV3-kanavalla. Ohjelman uutena juontajana nähdään sädehtivän kaunis Nora Vilva.

Muodin huipulle -sarja etsii uusissa jaksoissa jälleen uutta huippusuunnittelijaa. Kilpailijoiden mentorina nähdään muotitaiteilija Janne Renvall ja vakiotuomarina istuu muodin monitaituri Jaakko Selin. Ohjelmaa juontaa pitkän mallinuran tehnyt kaunotar Nora Vilva.

Vilvalla on takanaan mittava mallin ura, jonka aikana nainen on muun muassa työskennellyt Lontoossa. Hän on tehnyt juontohommia ennenkin, sillä nainen juonsi vuonna 2005 nähdyn Mallikoulu-ohjelman, josta Suvi Koponen ponnisti pinnalle. Vilva kertoi Voicelle odottavansa ohjelmaa innolla.

- Todella innolla lähden mukaan juontamaan. Tämä on tietysti eri puoli samasta aihealueesta, muodin piireissä kun pyöritään. Tässä on minullekin pitkän linjan mallina hirveän kiva tilaisuus nähdä nollapisteestä mistä ne kaikki luomukset syntyy ja millainen se luomisen prosessi on, Vilva kuvaili.

Tuomari Jaakko Selin kertoi Voicelle etsivänsä kilpailijoiden joukosta rohkeita riskinottajia. Mies ei arvosta liian turvallisiin luomuksiin tyytyviä suunnittelijoita.

- Jos mennään metsään, niin mennään sitten komeasti ja persoonallisesti tai sitten jos voitetaan, niin sitten todella lumotaan ja hämmästytetään tuomarit, Selin kiteytti.

Muodin Huipulle nähdään tiistaisin 22. helmikuuta alkaen MTV3-kanavalla. Haku ohjelmaan on jo käynnistynyt ja hakuohjeet löytyvät täältä (MTV3).

Muodin Huipulle -sarjan kolmikko Jaakko Selin, Nora Vilva ja Janne Renvall.

Kilpailut

Uusimmat