Kohun nostattanut Tekstiviestit rahaksi –palvelu suljettiin

01.11.2010 13:43 -

Uutisoimme tänä aamuna Tekstiviestit rahaksi -nimisestä palvelusta, joka kauppasi tekstiviestejä. Nopeasti kohun nostattanut palvelu on nyt poistettu käytöstä.

Palvelu oli toiminnassa vielä tähän aamupäivään saakka, mutta sivu poistettiin yhtäkkiä käytöstä. Tekstiviestit rahaksi -toiminnan takana on Team Euro-Makers Oy -niminen yritys, jonka toimipiste on Tampereella. Toimialaksi on internetin välityksellä tapahtuva kaupankäynti, laajan valikoiman postimyynti ja verkkokauppa.

Team Euro-Makers Oy pyörittää myös Huutosaitti-nimistä nettihuutokauppaa. Voice yritti tavoittaa yrityksen edustajia puhelimitse, mutta emme saaneet ketään kiinni ja ainakin yksi firman nettisivulla esillä olleista puhelinnumeroista ei ollut enää lainkaan käytössä. Puhelinpalveluasiamies Ville Nurmi maksullisten puhelinpalveluiden itsesääntelyorganisaatio Mapelista kertoi Iltalehdelle, että palvelu katkaistiin heidän toimestaan, sillä kyseessä oli yksinkertaisesti "tökerö pohjanoteeraus".

Tekstiviestit rahaksi -palvelun ideana ilmoitettiin olevan tekstiviesteistä maksaminen. Seitsemän euron tekstiviestistä kuitenkin veloitettiin puhelinlaskussa 20 euroa.

Kilpailut

Uusimmat