Unohda Tekstiviestit rahaksi – nyt tulee Viinavippi.com

05.11.2010 11:03 -

Hiljattain on ahkerasti uutisoitu ja vitsailtu erilaisista enemmän tai vähemmän kyseenalaisista tekstiviestivippipalveluista. Nyt jotkut anonyyminä pysyttelevät vääräleuat ovat jatkaneet aiheesta parodiointia ja laittaneet pystyyn Viinavippi.com-sivuston.

Viime viikolla kohuttiin Tekstiviestit rahaksi -palvelusta, joka kuitenkin nopeasti suljettiin. Viinavippi.com-sivusto parodioi muun muassa kyseistä sivustoa ja "tarjoaa tekstiviestejä vastaan viinaa". Sivulla vitsaillaan, että suomalaiset hankkivat liian harvoin viinaa Viinavipin kautta ja tähän on saatava muutos.

- Viinavippi.com:n palvelut ovat tarkoitettu tukemaan onnistunutta viikonloppua, vaikka oma varallisuus olisi vähissä. Haluamme tukea suomalaista juomakulttuuria parhaamme mukaan. Meiltä löydät palvelut myös krapulapäivien helpottamiseen sekä pidemmänkin putken ylläpitoon.

Viinavipin sivuilla myös kerrotaan, ettei kannata huolestua mahdollisesti palvelusta koituvista taloudellisista ongelmista.

- Usein vippiä tarvitsevat juuri sellaiset henkilöt, joilta normaalisti odottaisimme myös maksuvaikeuksia. Älä kuitenkaan huolehdi turhaan. Ennen ensimmäistä laskua ehdit tilaamaan useita palveluita vaikka työnantajan laskuun ja yrityksemme perintäosasto on alansa huippua. Maksaminen onnistuu siis lähes automaattisesti!

Sivulla vitsaillaan palvelun olevan tällä hetkellä "sammunut", mutta palaavan taas käyttöön maanantaina.

Katso sivu tästä.

Kilpailut

Uusimmat