Huippustylisti neuvoo: Näin loihdit helposti seksikkään burleskityylin

11.11.2010 09:46 - Eeva Rajala

Amerikkalainen huippustylisti Rachel Zoe sanoo, että ensi-iltansa kohta saavan Burlesque-elokuvan jälkeen kaikki haluavat jälleen panostaa pukeutumiseen. Nyt Zoe antaa pukeutumisvinkkejä, miten saada aikaan helposti jopa kotoa löytyvistä vaatteista burleskityylin.

Useiden julkkisten pukeutumisneuvojanakin toimiva Zoe kertoo, ettei burleskissa ole kyse vain korseteista. Hieman arkisemman, mutta iltamenoihin silti sopivan burleskityylin voit loihtia, kun yhdistät t-paidan, mustat housut ja tumman takin. Jalkaan kun vielä laittaa tyyliin sopivat pitsimäistä kangasta olevat korkokengät, niin Zoen mukaan ollaan jo lähellä.

Kaulaan kannattaa laittaa killumaan vaikka kaikki omat helmikorut. Zoe selventää, että jos haluaa hieman rauhallisemman asukokonaisuuden, yhdetkin helmet käyvät. Runsaalla helmikaulakorumäärällä saadaan vain lisää burleskimaisuutta mukaan.

Christina Aguileran ja Cherin tähdittämä Burlesque-elokuva saa Suomessa ensi-iltansa ensi vuoden puolella. Katso Zoen kaikki burleskivinkit alta:

Kilpailut

Uusimmat