Vaikuta: Kenen asiat laitetaan kuntoon uudella Hunks-kalenterilla?

01.12.2010 11:09 - Eeva Rajala

Scandinavian Hunks on julkaissut jo vuodesta 2003 lähtien hyväntekeväisyyskalenterin. Tänäkin vuonna myydään kalenteria, mutta erilaisella konseptilla.

Vuodesta 2003 tähän vuoteen saakka Hunks-kalenterien tuotto on mennut Roosanauha-säätiölle rintasyöpätutkimukseen. Ensi vuoden kalenterin tuotto voi mennä kenelle tahansa apua tarvitsevalle.

Hunksit keräävät tarinoita omilla nettisivuillaan. Kaikilla on mahdollisuus vinkata, mikä taho kaipaa kipeästi apua. Hunksien taiteellinen johtaja Petri "Mauno" Ahonen kertoi Voicelle, että ensi vuoden kalenterilla laitetaan jonkun asiat järjestykseen. Se voi olla joku säätiö, yhdistys tai jopa yksityishenkilö, esimerkiksi vanhus, jolta puuttuu perusturvallisuus kotoa.

- Apu menee todellakin perille. Hunks-miehet ovat varmasti kaikki paikalla. Kannattaa osallistua, jos haluaa samalla fanitapaamisen, Mauno kertoo Voicelle pilke silmäkulmassa.

Scandinavian Hunks -hyväntekeväisyyskalenteri on jo myynnissä kautta maan. Kalenteri kannessa ja sisällä komeilee myös tämän vuoden BB-voittaja, Hunks-tanssija Niko Nousiainen.

Lue kalenterista lisää täältä! (Scandinavianhunks)

Kilpailut

Uusimmat