Helsingin Joulumaailma jakoi mielipiteitä - katso kuvat

13.12.2010 19:49 -

Helsingin Joulumaailma avattiin ensimmäistä kertaa Kampin Narinkkatorille lauantaina. Jouluvaloin koristellut puumökit kätkivät sisäänsä lämmintä juotavaa, syötävää sekä joululahjaideoita. Joihinkin tunnelma teki vaikutuksen, toiset taas olisivat kaivanneet enemmän tarjontaa.

Helsingin Joulumaailmaa on lähes mahdoton ohittaa mikäli asioi Kampin kauppakeskuksessa, sillä jouluinen mökkikylä on noussut aivan kauppakeskuksen eteen. Joulumaailmassa raikuvat tutut joululaulut ja tunnelmaan voi virittäytyä erilaisten herkkujen parissa.

Osa ihmisistä näytti olevan läpikulkumatkalla, toiset taas jäivät ihastelemaan joulumaailman tarjontaa. Pienissä puumökeissä oli tarjolla muun muassa glögiä ja manteleita, pipareita, villasukkia, kynttilöitä sekä erilaisia lahjatavaroita. Joulumaailmasta löytyi muun muassa kaksi erilaista karusellia ja joulupukki muoreineen kiersi ilahduttamassa perheen pienimpiä.

Joulumaailma kuitenkin jakoi ihmisten mielipiteitä, sillä joidenkin mielestä tarjontaa olisi voinut olla runsaamminkin.

Joulumaailma By Zelante on auki maanantaista perjantaihin klo 11-20 ja lauantaista sunnuntaihin klo 11-18. Joulumaailmassa voi tehdä ostoksia 21. joulukuuta saakka.

Näitä naistenlehtiä jonotettiin, sillä niitä sai ottaa ilmaiseksi mukaansa.

Tivoli Sariolan karuselli kyyditsi perheen pienimpiä.

Lauran mielestä Joulumaailma tuo joulutunnelmaa, mutta nainen olisi toivonut enemmän muun muassa käsityöläisten tuotteita. Nainen olisi toivonut löytävänsä joululahjoja paikan päältä, mutta tällä kertaa ei onnistanut.

Katjan mielestä Joulumaailma oli ihastuttava. Nainen osti joulupipareita lahjaksi ystävälleen. Katjan mielestä tapahtuman idea oli hyvin positiivinen ja nainen kertoi palaavansa paikalle viikonloppuna ostamaan villasukkia ja joululahjoja sukulaisille.

Joulupukki kiersi tervehtimässä lapsia.

Kilpailut

Uusimmat