IS: Idols-juontaja: En voi kieltää, etteikö tämä olisi hemmetin raskasta aikaa

17.12.2010 07:47 - Eeva Rajala

Idols-laulukisan uusi juontaja Niina Herala elää kiireitä aikoja. Niina myöntää Ilta-Sanomissa, että tänä vuonna alkanut Idols-pesti haastaa yksityiselämän arjen.

- En voi kieltää, etteikö tämä olisi hemmetin raskasta aikaa. Työn lisäksi pitäisi vielä muistaa lapset, parisuhde ja oma hyvinvointi, Herala sanoo lehdessä.

Hän myöntää, että unelmatyö vaatii myös uhrauksia, mutta toivoo joulupukilta paria tuntia lisää vuorokauteen. Heralan mukaan vaikeinta on järjestää aikataulut niin, että suurperheen arki kulkee sujuvasti. Niina kiittää puolisoaan Lorenz Backmania siitä, että lastenhoidossakin jaetaan vastuu.

- Meillä on sellainen periaate, että kun kumppanille tulee jokin hieno työ, se vaan pistetään järjestymään, Herala jatkaa.

Idolsin viimeiset koelaulut järjestetään Helsingissä viikonloppuna. Koelaulut järjestetään Tapahtumatalo Bankissa sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina paikalla pitää olla aamulla klo 10.00. Sunnuntaina tuomaristolle esiintyvät vain lauantaina jatkoon päässeitä. Idols käynnistyy televisiossa MTV3:lta helmikuun alussa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat