Suvi Teräsniska kuoroineen juhli Kuorosota-voittoa junan tavaravaunussa

20.12.2010 16:15 -

Eilen Kuorosodan voiton vienyt Suvi Teräsniska ja Oulun kuoro juhlisti voittoa melko yllättävässä paikassa.

Teräsniska kertoi tänään Iskelmän haastattelussa suunnanneensa finaalilähetyksen jälkeen suoraan Oulun junaan, mukanaan osa kuorolaisista. Porukka oli luonnollisesti halunnut juhlia voittoa, mutta koska junan makuuvaunussa piti olla hiljaa, konduktööri oli ohjannut ryhmän toisaalle.

- Konduktööri opasti meidät tavaravaunuun. Osa porukasta oli juhlinut vähän myöhempäänkin, mutta itse menin ajoissa nukkumaan, kun lauantain ja sunnuntain välinen yö jäi lyhyeksi. Varsinaiset bileet järjestetään sitten tänään Oulussa, jossa meillä on juhlaillallinen.

Kilpailun saatossa kuorolaiset ovat tutustuneet hyvin toisiinsa, joten Teräsniskan mukaan kisan loppumisen myötä tunnelmat ovat haikeat.

- Itse olin haikeana koko eilisen päivän. Tällaiset projektit vetävät herkäksi, silloin kun viimeiset hetket ovat käsillä ja kun tietää että tiet erkanee. Onneksi joulu tulee, niin se laskeutuminen normaaliarkeen tapahtuu joulunpyhien ja joillain vasta uuden vuoden jälkeen.

Suvi Teräsniskan ja Oulun kuoron 40 000 euron palkintopotti lahjoitetaan Oulun yliopistollisen sairaalan pienten syöpäpotilaiden hyväksi.

Kuuntele Teräsniskan tuore haastattelu täältä (Iskelmä)

Iskelmä ja The Voice ovat osa SBS Mediaa

Kilpailut

Uusimmat