IS: Matkaoppaat-sarjan suosikkiopas hakattiin – kahdesti

11.02.2011 10:20 -

Matkaoppaat-sarjan opas Erja Uitto on kokenut kuvauksissa monelaista. Kuvausten ulkopuolella tapahtui jotain paljon tavallista vakavampaa: Erja joutui humalaisen suomalaisen pahoinpitelemäksi.

Tapahtumaketju sai alkunsa lentokentällä, kun suomalainen turistiryhmä saapui Alanyaan. Ryhmän joukossa oli humalainen, keski-ikäinen pariskunta. Parin kerrottiin käyttäytyneen hyvin epäsivistyneesti koneessa ja vaimolla oli jo valmiiksi silmä mustana.

Topakka Erja kertoo, ettei häneltä heru minkäänlaista sympatiaa örveltäjille. Humalainen mies ja Erja ottivat ensimmäisen kerran yhteen, kun mies lähti ulos bussista välittämättä Erjan käskyistä pysyä bussissa. Yhtäkkiä agressiivinen mies löi Erjaa kengällään selkään, mutta bussikuski ja järjestysmies onnistuivat laittamaan miehen nopeasti aisoihin. Kipeästä iskusta välittämättä Erja laittoi pariskunnan taksiin ja jatkoi itse bussilla.

Toinen pahoinpitely sattui myöhemmin matkaoppaiden toimistolla. Samainen humalainen ei ollut suostunut jäämään hotellille ja horjui paikalle taksikuskin avustamana. Hän otti kunnolla vauhtia ja löi opasta oikealla koukulla suoraan olkapäähän. Erja selvisi molemmista tilanteista onneksi vain parilla mustelmalla.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat