Matkaoppaat-sarjan Erja: Minulle kuuluvat hullut ja humalaiset

15.02.2011 14:02 -

Matkaoppaat-sarjan toinen kausi lähti eilen käyntiin Nelosella. Ohjelman ensimmäiseltäkin kaudelta tuttu opas, Erja, kertoi Voicelle millaiset asiakkaat ovat hänen erikoisalaansa.

Jo Matkaoppaat-sarjan ensimmäisellä kaudella nähtiin hyvin värikkäitä hahmoja ja vastaavaa on luvassa myös tällä kaudella. Erja tunnetaan hyvin jämäkkänä naisena, joka sanoo asiat suoraan. Naisen itsensä mukaan hänen kaltaisiaan tarvitaan.

- Muuten voi olla, että asiakkaat hyppisivät silmille. Olen se kovasuisin ja rääväsuisin. Muut ovat sitten vähän hiljaisempia. Se on karu totuus, Erja naureskeli.

Erja on myös Deturin Alanyan oppaista se, joka soitetaan paikalle hankalien asiakkaiden sattuessa kohdalle.

- Yleensä minun alaani ovat hullut ja humalaiset. Ne on minulle suunnattu, kuten ensimmäisellä kaudelle jo nähtiin. Sini on sitten parempi kuuntelemaan mummojen elämänkertaa. Jokaisella meillä on tavallaan oma roolinsa, kun kaikki olemme aivan erilaisia ihmisiä, Erja kertoi.

Erjan mukaan jokaiselle Alanyaan saapuvalle lennolle mahtuu aina vähintään yksi känniörveltäjä.

- Suurin osa asiakkaista on ihania ja mukavia. Tosiasia on se, jos yhdellä lennolla tulee noin 170 ihmistä, niin kyllä sinne yksi örvelö aina mahtuu, Erja kertoi.

Matkaoppaat-sarjaa seurataan Nelosella joka viikko maanantaista torstaihin kello 19.

Kilpailut

Uusimmat