Tämä on Muodin huipulle -kisaajien yleisin virhe

23.02.2011 11:00 -

Eilen MTV3-kanavalla käynnistyneessä Muodin huipulle -sarjassa nähdään mentorina huippusuunnittelija Janne Renvall. Mies kertoi Voicelle, mihin virheeseen sarjassa mukana olevat kisaajat tuppaavat sortumaan.

Renvallin mukaan Muodin huipulle -kilpailijat saattavat usein innostua liikaa, jonka johdosta oleellisimpiin seikkoihin keskittyminen helposti hämärtyy.

- Se on sitä nuoruuden intoa ja halua kokeilla, sinänsä ihan ymmärrettävää. Jos jotain pukua on aikaa tehdä 8-14 tuntia, niin kyllä silloin täytyy keskittyä olennaiseen. On saatava nopeasti idea siitä, mihin suuntaan haluaa lähteä.

Ohjelmassa mukana olevat kisaajat joutuvat kovan paineen alle ja uraansa aloitteleville suunnittelijoille Muodin huipulle onkin kasvun paikka.

- Se on aikamoinen itsetutkiskelun kurssi. Siinä näkee omat resurssinsa, voimavaransa ja vahvuutensa selvemmin. Varsinkin kun töistään kuulee monta eri kannanottoa ja näkökulmaa - sehän on todella tärkeää. Saa kuulla mielipiteitä omasta työstään, näkee oman työnsä kilpailevien suunnittelijoiden rinnalla ja ymmärtää mihin se oma juttu sijoittuu muodin maailmassa, Renvall sanoo.

Eilen nähdyssä 2. tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa tehtävän voitti seinäjokelainen Linda Sipilä.

Muodin huipulle MTV3-kanavalla tiistaisin kello 20.00.

Kilpailut

Uusimmat