Näitä animaatioita lasten ei olisi koskaan pitänyt nähdä?

13.05.2011 21:05 - Rea Tallgren

Monet ohjelmat on suunnattu lapsille, mutta silti jopa aikuiset saattavat punastua niitä katsoessaan. Vai mitä itse tuumisit, jos animaation päähenkilö olisi töissä seksipuhelimessa?

Ren ja Stimpy

Ren ja Stimpy on kanadalainen piirrossarja, jonka päähenkilöinä ovat ystävykset Ren Höek, neuroottinen astmaa poteva chihuahua ja Stimpson J. Cat, tyhmä kissa. Sarjan on luonut John Kricfalusi.

Jaksojen kaava on yleensä aina sama: jossain vaiheessa hahmot sekoavat täysin ja ilman näkyvää hyvää syytä. Sekoamisella on myös tapana johtaa psykoottiseen väkivaltaan. Joka jaksossa nähdään myös intiimejä kehon osia, sekä, tietenkin, paljaita pyllyjä.

Batman

Batmanin kaksi ensimmäistä jaksoa koostuivat seuraavista tapahtumista: Jokeri yrittää tappaa kolme henkeä jouluaattona suorassa televisiolähetyksessä. Toisessa jaksossa pahis vapauttaa ilmoille hallusinaatiokaasua, mikä saa Batmanin rypemään syyllisyydentunnossa hänen vanhempiensa kuoleman johdosta.

Myöhemmissä jaksoissa nähdään muun muassa viemärissä asuva, kotoaan karanneista nuorista muodostunut rikollisjoukko. Sarjassa Gothamin kodittomia myös raahataan pakkotyöleirille, jossa he raatavat kunnes kuolevat.

Rocko's Modern Life

Rocko's Modern Life on yhdysvaltalainen Daytime Emmyllä palkittu animaatiosarja, jonka loi Joe Murray. Sarjasta tuotettiin yhteensä 52 jaksoa, jotka keskittyivät vallabi kenguruun Rockoon ja hänen elämäänsä O-Townissa. Jaksot esitettiin vuosien 1993-1996 aikana.

Yhden jakson aikana Rockoo selasi televisiota, missä kerrottiin presidentin salamurhasta, ja totesi perään, että televisiosta ei tule mitään. Muissa jaksoissa Rockoo oli myös kiireinen. Yhdessä jaksossa levottoman näköinen vallabi muun muassa ajautui kauheisiin luottokorttivelkoihin, ja toisessa hän päätyi työskentelemään seksipuhelimessa.

Looney Tunes

Looney Tunes oli vuonna 1930 aloitettu amerikkalainen lyhytanimaatiosarja. Sitä tuotti ja levitti Warner Bros. Sarjassa kaikki vihaavat kaikkia. Jänis voi pelastua ammutuksi tulemiselta vain pukeutumalla naiseksi ja flirttailemalla metsästäjälle estottomasti.

Sarjassa esiintyy myös haisunäätä, joka on raiskaaja, sekä meksikolainen hiiri, jonka puheet olivat niin loukkaavia, ettei häntä voitu enää sisällyttää animaation trailereihin.

Pieni merenneito

Pieni merenneito -elokuvan alussa merenneito uiskentelee ympäriinsä simpukkabikineissä muiden hemaisevien läppäbikinisiskojensa kanssa. Elokuvan käännekohta tapahtuu kun viisas neiti päättää myydä äänensä vastineesi jaloista. Elokuvan lopuksi Ariel on jo pokannut 18-vuotiaan prinssin. Pari haluaa tietenkin naimisiin, ja he solmivatkin vihkivalat Arielin ollessa vain 16-vuotias.

Niin, ja ei pidä unohtaa, että vihkitilaisuuden aikana papilla seisoo.

Katso kuvat papin seisokista ja muista parhaista paloista täältä. (funnyordie.com)

Lähde: Funnyrodie.com

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat