Miltä Star Wars -tähdet näyttävät nykyään? Katso kuvat!

15.05.2011 09:00 -

Star Wars on yksi maailman tunnetuimpia elokuvasarjoja, mutta miltä mahtavat näyttää kolmen ensimmäisen Star Wars -elokuvan tähdet nykyään?

Ensimmäinen Star Wars -elokuva julkaistiin 1977. Jatko-osat Imperiumin vastaisku ja Jedin paluu ilmestyivät 1981 ja 1984. Nyt noista elokuvista on kulunut 30 vuotta. The Voice kaivoi Star Wars -tähtien tuoreet kuvat.  Kuka tähdistä on mielestäsi vieläkin samannäköinen ja keitä et meinannut tunnistaa?


George Lucas (vas.) oli Star Wars elokuvien käsikirjoittaja, ohjaaja ja tuottaja. Mark Hamill näytteli trilogiassa sarjan päähenkilöä Luke Skywalkeria.

Tältä näyttää Hamill nykyään. Vaikka Tähtien Sodat olivat valtavia maailmanmenestyksiä, ei Hamill niiden jälkeen saanut rooleja, jotka olisivat jatkaneet menestysputkea. Hamill näyttelee yhä, mutta viime vuosina hänen roolinsa ovat olleet lähinnä tv-rooleja tai äänirooleja tietokonepeleissä.

Carrie Fisher, nousi julkisuuteen Prinsessa Leian roolin myötä. Jedin paluu -elokuvan kultaiset bikinit tekivät Fisheristä monien fanien päiväunien kohteen.

Nykyään Fisher on käsikirjoittaja ja kirjailija. Hän on puhunut avoimesti taistelustaan huumeriippuutta vastaan. Päihdeongelmat alkoivat jo Carrien Tähtien sota -vuosina.

Harrison Ford oli kulttitrilogian Han Solo ja prinsessa Leian rakastettu. 

Fordin tunnettuus kasvoi Tähtien Sota -elokuvien myötä. Ford pääsi eroon Tähtien Sota -leimasta 80-luvulla, kun hänet valittiin Indiana Jones -elokuvien päärooliin.

James Earl Jonesin kasvoja ei Tähtien Sota -elokuvissa voinut nähdä, mutta hänen äänensä on sitäkin tutumpi. Darth Vaderin uhkaava ääni on nimittäin todellisuudessa Jonesin.

Jones jatkaa 70-vuotiaana yhä näyttelijän uraansa. Hän on näytellyt monissa Suomessakin tunnetuissa tv-sarjoissa kuten Enkelin kosketus, Will & Grace, Frasier, Everwood, Tähtiportti ja Kolmas kivi auringosta.

Jonesin tuttuun ääneen on voinut törmätä myös Leijonakuningas-elokuvassa ja Simpsonit-sarjassa, joissa hän on tehnyt ääniroolit.

Kilpailut

Uusimmat