Mikael Granlund Voicelle: Ei jumalauta!

16.05.2011 09:05 - Eeva Rajala

Suomen leijonamiehistö juhli riehakkaasti maailmanmestaruuttaan Bratislavassa Ruotsi-pelin jälkeen. Monet suomalaiset kiteyttävät tunnelmansa sanoihin "ei jumalauta" ja niin teki myös upean ilmaveivin kisoissa vetänyt Mikael Granlund.

- Sanotaanko nyt vaikka että ei jumalauta! Tämä matka mikä ollaan kuljettu tähän asti, on hieno. Tässä on ollut vähän ylämäkeä, vähän alamäkeä ja me ollaan ansaittu tämä. Oltiin kyllä tämän turnaukset paras joukkue ja nyt nautitaan siitä, Mikael Granlund kertoi Voicelle paikan päällä.

Facebookiin on perustettu ryhmä Mikael Granlundin ilmaveivi. Ryhmässä on jo lähes 200 000 jäsentä. Granlund sanoi kuitenkin, ettei itse aio liittyä ryhmään.

Maalivahtipörssin voittanut Suomen Petri Vehanen kertoi, että koko joukkueella oli kova luotto, kun lähdettiin kolmanteen erään.

- En ole varma, mutta ollaankohan me voitettu jokainen kolmas erä tässä turnauksessa. Oltiin tosi varmoja joukkueena ja sitten kun maaleja alkoi heti siihen alkuun tulla, niin se oli ihan uskomaton fiilis, Vehanen kertaa.

Puolustaja Topi Jaakola puolestaan kommentoi heti ottelun jälkeen, että meininki paikan päällä on ihan sairas.

- Aika sairas meininki. -95 oli viimeksi, siitä on jokunen vuosi mennyt, ei tapahdu joka päivä. Tämän arvo tulee kasvamaan koko ajan. Tässä paidassa kun voitat jotakin, sitä ei oteta ikinä sinulta pois, Jaakola kommentoi.

Jaakola tiesi myös heti, mikä on hänen juhlajuomansa.

- Kyllä varmaan menen keskioluella. En hirveästi mallaile noilla juomilla. Pidän sen yksinkertaisena niin kuin pelinkin, mies maalasi Voicelle.

Suomen leijonajoukkue saapuu tänään noin klo 16.00 aikoihin Suomeen. Kansanjuhla järjestetään Helsingin Kauppatorilla klo 19.00 jälkeen. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Kilpailut

Uusimmat