Tässä ovat uudet superseksikkäät Charlien Enkelit - katso

18.05.2011 21:10 - Rea Tallgren

Amerikkalainen ABC-kanava aloittaa Charlien Enkelit-sarjan esittämisen uusien näyttelijöiden voimin. Viimeksi Charlien Enkeleitä on nähty kokopitkässä elokuvassa, jossa pääosia näyttelivät Cameron Diaz, Lucy Liu ja Drew Barrymore. Tällä kertaa nimet ovat hieman tuntemattomampia, mutta enkelien ulkonäössä ei edelleenkään ole puutteita.

Sarjan pilottijakso alkaa lupaavasti yhden enkeleistä murtautuessa kassakaappiin. Toisen enkelin historiasta paljastetaan tämän olleen menestynyt katuajaja, ennen hullaantumista autojen varastamiseen. Kolmas enkeli on entinen poliisi, jolla ei myöskään ole puhtaat jauhot pussissaan.

Enkeleitä näyttelevät Minka Kelly, Rachael Taylor ja Annie Ilonzeh, jotka ovat tähän mennessä tunnettuja lähinnä Amerikassa. Kelly on äänestetty muun muassa Esquire-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi vuonna 2010.

Yksi sarjan tuottajista on itsekin entinen enkeli, Drew Barrymore. Sarjassa enkeleiden apurina, Bosleyna, nähdään näyttelijä Ramon Rodriguez. Ohjelman puolitoista minuuttia kestävässä trailerissa naiset nähdään 16 eri asussa. Naiskauneudella herkuttelua on siis ainakin katsojille luvassa.

Katso kuvat enkeleistä ja ohjelman traileri täältä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat