Brittitähti poseerasi ilman meikkiä - ensimmäistä kertaa 13 vuoteen

25.05.2011 17:00 - Rea Tallgren

Brittiläisen The Only Way is Essex -sarjan tähti Chloe Sims on tunnettu raskaasta ja hieman liioitellusta meikistään, mutta nyt nainen rohkaisi itsensä ja suostui vihdoin poseeraamaan naturellina.

29-vuotias reality-tähti Chloe Sims paljasti Now-lehden haastattelussa ja kuvauksissa käyttäneensä irtoripsiä ja paksua meikkiä päivittäin jo 13 vuoden ajan.

- Minulla oli tekoripset jopa rintojen suurennusleikkaukseni aikana, koska en halunnut poikaystäväni näkevän minua ilman meikkiä, nainen myöntää.

Tähtönen ei muutenkaan suostu menemään mihinkään ilman meikkiä. Hän myöntääkin, että valmistautuminen esimerkiksi bileiltana voi kestää useita tunteja.

- Jopa ennen pelkkää shoppailureissua minun pitää laittaa meikkivoidetta, aurinkopuuteria, poskipunaa, peitepuikkoa, tekoripset ja huulikiiltoa. Ja tuo kaikki tapahtuu ennen kuin laitan hiukseni, nainen valaisee kauneusrituaalejaan.

Kaunotar epäilee, että syy liioiteltuun meikkaamiseen on hänen epävarmuutensa, mikä juontaa juurensa kouluaikojen kiusaamiskokemuksista.

- Olin koulussa oikea Ugly Betty. Minua kiusattiin ulkonäköni takia ja uskonkin, että sen takia meikkaan niin paljon.

Pelkkään meikkiin ei nuori televisiotähti kuitenkaan ole turvautunut. Hän on käynyt myös useissa leikkauksissa.

- Olen ottanut botoxia, minulla on huuli-implantit sekä rintojani on suurennettu. Rintojani aion myös suurentaa vielä entisestään.

Simsin kuusivuotias tytär Madison ottaa äidistään mallia ja on jo kokeillut meikkaamista kotona. Nuori äiti ei kuitenkaan anna tyttärensä lähteä meikit naamassa ulos talosta.

- Tyttäreni on kaunis. En halua, että hän joutuu turvautumaan meikkiin, kuten minä, nainen valaisee.

Katso kuvat naturellista kaunottaresta täältä. (Daily Mail)

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat