IS: Marco Bjurström itketti Arja Korisevaa

26.05.2011 11:00 -

Marco Bjurströmin kritiikki sai Arja Korisevan ja hänen joukkueensa nuoret itkemään eilisessä Stage-ohjelmassa, uutisoi Ilta-Sanomat.

Nelosen Stage-ohjelman päätuomari Marco Bjurströmin arvio jyväskyläläisen Cygnaeus-lukion esityksestä sai valmentajan Arja Korisevan ja nuoret pois tolaltaan.

- Oottehan te älyttömän hyviä, mutta nyt tilanne on vain se, että tämä Stagen taso on niin paljon kovempi kuin kukaan meistä uskalsi toivoa. Ja mun mielestä teidän tarina ei vain riitä, Bjurström tylytti tiimiä.

Palautteesta järkyttynyt Koriseva puhkesi kyyneliin kritiikin jälkeen kuvatussa haastattelussa.

- Täällä mennään niin suurilla tunteilla. Sen haluan sanoa, että tässähän näytetään vain neljän minuutin pätkiä ja tässä rakennetaan tunnin mittainen juoni, joten siihen saadaan vaikka minkälaisia käänteitä. Minä annan ainakin täyden kympin meidän käsikirjoitustiimille siitä, että on tehty pyyteetöntä hienoa työtä hienossa arvomaailmassa, itkuinen Koriseva sopersi haastattelijalle Bjurströmin kritiikin jälkeen.

Ohjelman kuvausten jälkeen Bjurström ymmärsi kritiikkinsä pahoittaneen mieliä. Päätuomari kertoi Ilta-Sanomille, että kyse oli kuitenkin vain pelin hengestä.

- Sanoin Arjalle, että olen pahoillani, etten sanonut mitä halusitte kuulla.

Bjurström kertoi putoamistilanteiden hirvittäneen jo ennen ohjelman alkua. Ohjelman ideaan kuitenkin kuuluu, että esiintyjien määrä pienenee jakso jaksolta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat