Rokkilegendan kolme bändikaveria kuoli: Tulin todella taikauskoiseksi

06.06.2011 17:15 -

Suomeen elokuussa Marky Ramone's Blitzkrieg-yhtyeen kanssa konsertoimaan saapuva entinen Ramones-rumpali Marky Ramone on käynyt läpi rankkoja aikoja, kun mies menetti kolme bänditoveriaan muutaman vuoden sisällä. Rumpali kertoi Voicelle, että yhtyekavereiden poismeno säikäytti hänet pahemman kerran.

Alkuperäisen Ramones-kokoonpanon laulaja Joey Ramone menehtyi vuonna 2001, basisti Dee Dee Ramone vuonna 2002 ja kitaristi Johnny Ramone vuonna 2004. Marky kertoi, että lyhyellä aikavälillä tapahtuneet kuolemat saivat hänet taikauskoiseksi.

- Nuo kuolemat olivat tietysti todella surullisia tapauksia. Tulin niin johdosta niin taikauskoiseksi, että en esimerkiksi halunnut nimeäni Ramones-oheistuotteisiin. Olin noissa tunnelmissa noin vuoden ajan, enkä todellakaan itse ole millään tavalla taikauskoinen ihminen. Valitettavasti tuollaisia asioita tapahtuu, eikä niihin voi vaikuttaa.

Marky Ramone kärsi itse aikanaan päihdeongelmista, jotka olisivat voineet koitua myös miehen kohtaloksi. Muusikko on tyytyväinen siitä, että hän pystyi laittamaan pisteen sekoilulleen.

- Elämä oli seksiä, huumeita ja rock and rollia. Jossain vaiheessa on kuitenkin ymmärrettävä se, mitkä asiat ovat tärkeitä ja mitkä eivät. Kun alat elämään terveellisellä tavalla, jaksat myös tehdä hommia.

Rumpali kertoo odottavansa elokuussa heitettäviä Tampereen ja Helsingin keikkoja innolla. Miehen mukaan hän ei koskaan kyllästy kiertueella olemiseen ja ihmisten tapaamisen.

- En haluaisi tehdä mitään muuta. Menet ristiin rastiin ympäri maailmaa ja kohtaat faneja. Ihailijoiden takia pystyn edelleen tekemään tätä hommaan ja fanit ovat tärkein juttu minulle - ehdottomasti.

Marky Ramone's Blitzkrieg esiintyy Tampereen Yo-talolla 5.elokuuta sekä Helsingin Nosturissa 6. elokuuta. Tuoreessa kokoonpanossa on Ramonen lisäksi muun muassa Mistfitsin riveissä vaikuttanut laulaja Michale Graves. Yhtye julkaisi hiljattain uuden If And When -singlen.

Kilpailut

Uusimmat