Yksinäinen mies vastustaa riehuvia mellakoitsijoita - katso video!

17.06.2011 15:46 - Mikko Räsänen

Vancouverin hävittyä Stanley Cup -finaaleissa Bostonille, alkoivat vancouverilaiset mellakoida. Yksi asukas uskalsi kuitenkin nousta uhmaamaan mellakoitsijoita.

Yhden vancouverilaisen mitta täyttyi, kun hän näki joukon mellakoitsijoita tuhoavan henkilöautoa skeittilaudoilla ja sorkkaraudalla. Mellakoitsijat olivat kaataneet auton, hakanneet sen ikkunat rikki ja olivat seuraavaksi käyneet uusinta teknologiaa edustavan auton aurinkopaneeleiden kimppuun.

Touhusta hermostunut asukas tuli riehujien ja auton väliin, ja alkoi toistaa samaa mantraa:

- Mitä te teette? Tämä on meidän kaupunkimme!

Mies oli joutua tappeluun, mutta sai lopulta häädettyä pahimmat riehujat paikalta.

Joku kuvasi tapauksen videolle, ja nyt kanadalaiset yrittävät selvittää, kuka tuo sankari on. Yli 160 000 ihmistä on jo käynyt katsomassa videon, joten rohkean miehen henkilöllisyys paljastunee pian. Riehujien henkilöllisyydet sen sijaan ovat videon ansiosta jo tiedossa ja ne kerrotaan YouTube-videon kommenteissa, jossa on mukana myös linkit riehujien Facebook-sivuille. Yksi keskustelija kertoo myös ilmoittaneensa henkilöllisyydet viranomaisille.

Katso video alta.

Nykyään videokameroita tai videokuvaukseen pystyviä kännyköitä on lähes jokaisella, joten Vancouverin mellakoista on tullut nettiin runsaasti videoita ja valokuvia. Ne tulevat auttamaan viranomaisia tuhoihin syyllisten selvittämisessä. Esimerkiksi tämä nuorukainen tulee varmasti katumaan päähänpistoaan.

Kilpailut

Uusimmat