Suositulla skottirokkarilla salainen lapsi

18.06.2011 15:23 -

Skotlantilaisen Glasvegas-yhtyeen keulahahmolla James Allanilla on ilmeisesti salainen vauva, jota mies ei ole lehtitietojen mukaan edes vielä nähnyt.

The Daily Record -lehti on julkaissut jutun, jossa Glasvegasin James Allanilla kerrotaan olevan salassa pidetty tyttövauva, jota mies ei ole vielä edes tavannut.

Lapsen äidin sukulainen kertoo lehdessä, ettei James Allan ole kiirehtinyt tapaamaan lastaan. Lapsen äidin ystävä puolestaan kertoo, että Allan ei piittaa velvollisuuksistaan isänä. James Allan itse pysyy asiasta hyvin vaitonaisena, muttei kiellä kuitenkaan isyyttään.

- Suurimmalla kunnioituksella kaikkia asianomaisia kohtaan, en halua kommentoida tätä hyvin henkilökohtaista asiaa. Haluaisin pitää yksityiselämäni yksityisenä, Allan sanoi.

James Allanin sisko Denise, joka myös manageroi Glasvegasia kertoo lehdessä, rokkari haluaa ehdottomasti kunnioittaa lapsen äitiä.

- Hän haluaa kunnioittaa vauvaa ja tämän äitiä. Hän ei revi heitä mukaan mihinkään tällaiseen. Jokaiseen tarinaan on kaksi puolta ja James ei halua alkaa selvittelemään tätä julkisesti vain kunnioittaakseen lapsen äitiä. James toivoo lapsen äidille kaikkea hyvää. Hän haluaa pitää asiat yksityisinä hänen ja hänen perheensä vuoksi. Hän kunnioittaa naista ja tämän valintoja ihmisenä ja hän ei sanoisi mitään epäkunnioittavaa hänestä. James kunnioittaa häntä ja tulee aina kunnioittamaan, Denise kertoi lehdelle.

James Allan on paininut myös huumausaineongelmien kanssa, joita on riepoteltu lehdistössä.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat