Tänään on kansainvälinen Smurffipäivä

25.06.2011 11:09 -

Tänään vietetään juhannuspäivän lisäksi kansainvälistä smurffipäivää.

Useissa maissa ihmiset kokoontuvat yrittämään jo perinteeksi noussutta smurffi-maailmanennätystä: Tempauksissa yritetään saada mahdollisimman monta smurffiksi pukeutunutta ihmistä kokoon. Aikaisempi ennätys on 2510 smurffihullua samassa tapaamisessa.

Guinnessin ennätysten kirjan sääntöjen mukaan kaikki näkyvillä oleva iho on oltava siniseksi maalattua ja asuna on oltava smurffihattu sekä valkoinen alaosa. Lontoossa satsataan päivään tosissaan, valtavalle O2 Areenalle kokoontuvan tapahtuman järjestäjät ovat varautuneet kasvomaalitonkin ja smurffihatuin siltä varalta, että paikalle tulisi huonosti varustautuneita faneja.

Suomessa smurffiennätystä voisi yrittää vähän muunneltuna: Eniten smurffiasuisia ihmisiä kerralla juhannustansseissa, juhannussalon ympärillä tai saunassa. Mikä olisikaan suomalaisempaa, kuin viettää juhannusta smurffiksi pukeutuneena, ensin lavatansseissa, sitten juhannuskokolla ja lopuksi laiturilla saunan jälkeen smurffaillen.

Aiemmin tässä kuussa uutisoimme siitä, kuinka ranskalaisen sosiologin mukaan Smurffit ovat rasistisia antisemitistejä. Tuon uutisen voit lukea täältä!

Kilpailut

Uusimmat