Taas uusi lasten kauneuskilpailuskandaali

01.07.2011 22:01 - Rea Tallgren

Amerikkalaisessa lasten kauneuskilpailuista kertovassa Toddlers and Tiaras -realityohjelmassa nähdään äiti, joka panee lapsensa läpikäymään julmia rituaaleja täydellisen ulkonäön saavuttaakseen.

Uutisoimme hiljattain amerikkalaisesta äidistä, joka vahautti lapsensa kulmakarvat ja pakotti tämän käyttämään tekohampaita lasten kauneuskilpailuissa. Uusin skandaali lasten kauneuskilpailurintamalla on noussut äidistä, joka valkaisee 5- ja 8-vuotiaiden lastensa hampaita viikottain TLC-kanavalla esitettävässä realitysarjassa.

Ohiolainen Lori valkaisee ohjelman jaksossa lastensa hampaita todella pahanmakuisella ja voimakkaalla aineella. Nainen kertoo tekevänsä toimenpiteen molemille lapsilleen vähintään kerran viikossa. Lorin 8-vuotiaan Alaska-tyttären yrittäessä kieltäytyä toimenpiteestä, äiti yrittää suostutella lastaan sanomalle, että hänen viisivuotiaan veljensä hampaat ovat paljon valkoisemmat kuin tytön omat.

Alaskan yhä kieltäytyessä ja yrittäessä piiloutua kouluvihkonsa taakse, Lori päättää harjata ainetta tytön suuhun lähes väkipakolla. Aine saa voimakkuutensa takia tytön ääntelemään tuskaisesti. Myös Alaskan Braxton-niminen pikkuveli kokee saman kohtelun.

Ohjelmassa on haastateltu myös lasten isää, joka kävelee jaksossa paikalle juuri valkaisutoimenpiteen aikana. Miehen mukaan hän ei ole tiennyt vaimonsa valkaisevan lasten hampaita.

Lori-äidin molemmat lapset osallistuvat lasten kauneuskilpailuihin.

Lähde: Splash

Kilpailut

Uusimmat