Sinkkuelämää-tähti: En ole mikään Barbie-nukke

04.07.2011 17:32 - Eeva Rajala

Sinkkuelämää-sarjassa ja sarjasta tehdyissä elokuvissa esiintynyt Kim Catrall sanoo tiukasti ei kauneuskirurgialle. Hän ei halua näyttää keinotekoiselta Barbie-nukelta.

Samantha Jonesia Sinkkuelämää-sarjassa ja elokuvissa esittänyt Kim Catrall on tällä hetkellä 54-vuotias, eikä voisi olla onnellisempi, sillä hän näyttää ikäiseltään.

- On ihanaa lopettaa taistelu ja sanoa 'Tältä minä näytä ilman meikkiä ja hyviä valoja.' Ei minua kiinnosta näyttää Barbie-nukelta ja saada ihoni kireäksi kuin makkarankuori seuraavaksi 20 vuodeksi, Catrall kertoo Contactmusicin mukaan.

Catrall katsoo ihailevasti sellaisia tähtiä kuten Dame Judi Dench ja Dame Helen Mirren. Kaksikkoa on totuttu kehumaan myös näyttelijäntaidoistaan, ei nuoresta ulkonäöstä.

- Haluan tulla näyttelijäksi, jolla on ryppyjä kasvoillaan, joka näyttää ikäiseltään ja joka uskaltaa ottaa oman ikäisiä rooleja vastaan, Catrall linjaa.

Kim Catrall on aiemmin myöntänyt pelkäävänsä kirurgin vei stä, eikä sen takia edes harkitse kauneusleikkauksia.

- Rakastan sitä, miltä näytä. Ja kun katson äitiäni, minua pelottaa vieläkin vähemmän. Minulle on siunaantunut hänen poskipäänsä, ja ne auttavat paljon.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat