Katie Pricen poikaystävä loukkasi homoja Twitterissä

19.07.2011 14:04 - Rea Tallgren

Povipommi Katie Pricen poikaystävä Leandro Penna jätti Twitteriin kommentin, joka sai Pricen homofanit raivostumaan.

Realitytähti ja povipommi Katie Pricen kaksi läheisintä ystävää ovat homoja. Siksi olikin harvinaisen tyhmä veto Pricen argentiinalaiselta mallipoikaystävältä Leandro Pennalta laittaa homoja haukkuva päivitys Twitteriinsä.

Mies hermostui Pricen entiselle aviomiehelle Alex Reidille, joka on antanut haastattelussa ymmärtää, ettei povipommi ollut kadehdittavan hyvä sängyssä. glamourmallina uransa luonut Price puolustautui Twitterissä viitaten jo tiedossa olleen Reidin taipumukseen nauttia naiseksi pukeutumisesta. Naisen mukaan miehen taipumus oli tehokas seksintappaja.

Penna sen sijaan oli suorasanaisempi. Huonolla englanninkielellä kirjoitettu päivitys antoi ymmärtää että Alex Reidin kannattaisi olla huolissaan, sillä Penna on nähnyt tästä materiaalia naiseksi pukeutuneena.

- Outo friikki homo, Penna tykitti.

Tästäkös Pricen homofanit hermostuivat. Argentiinalaismalli poistikin päivityksen pian ja yritti puolustella itseään sanoen, ettei ole homofoobikko, eikä hänellä ole mitään homoja vastaan. Ainoa asia, minkä suhteen miehellä on ongelma, on Reidin "sairas" taipumus pukeutua naiseksi.

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat