Norjan tragediaa McDonald’siin verrannut brittitähti selittelee kommenttejaan

01.08.2011 15:30 -

Vankkumattomana eläinten oikeuksien puolestapuhujana tunnettu brittilaulaja Morrissey sai ihmiset raivoihinsa viime viikolla verratessaan konsertissaan Norjan järkyttävää verilöylyä pikaruokaravintoloiden toimintaan. Nyt mies yrittää selitellä sanomisiaan.

Morrissey kertoi reilu viikko sitten Varsovassa esiintyessään, etteivät Norjan tapahtumat olleet mitään verrattuna siihen, miten paljon McDonald's ja Kentucky Fried Chicken -ketjut tappavat päivittäin eläimiä. Kommentit herättivät välittömästi valtaisaa hämmästelyä ja suuttumusta ympäri maailman. Nyt laulaja yrittää valottaa kommenttiensa taustaa True-to-you.net-fanisivulla.

- Jos olette järkyttyneitä Norjan verilöylystä, teidän pitää myös luonnollisesti tuntea kauhua minkä tahansa elävän tappamisesta. Ette voi unohtaa eläinten kärsimystä ainoastaan siksi, etteivät ne ole ihmisiä.

Morrissey kritisoi samalla myös sitä, miten media käsittelee hirmutekoon syyllistynyttä Anders Breivikiä.

- Meille ei kerrota tapettujen nimiä - aivan kuin he eivät olisi tärkeitä. Samalla Breivikistä tehdään mediassa Viiltäjä-Jackin kaltainen tähti, se on oksettavaa. Hänen nimeään ei pitäisi mainita, häntä ei pitäisi valokuvata ja hänelle ei pitäisi antaa palstatilaa.

Lähde: True-to-you

Kilpailut

Uusimmat