Saana Uimoselle on tarjottu roolia aikuisviihdevideossa!

05.08.2011 09:25 -

Eilen selvisi Jussi Parviaisen ja Saana Uimosen hääsuunnitelmien muuttuvan julkisuuteen nousseiden Saanan rohkeiden kuvien vuoksi. Tulevan morsiamen kanssa kuvissa esiintynyt aikuisviihdetähti Mr. Lothar kommentoi Voicelle omaa näkemystään kohusta.

Uimosen seksikuvat on napattu aikanaan Helsingin sEXHIBITION-messuilla, jossa nainen päätyi hyvinkin läheiseen kanssakäymiseen Mr.Lotharin kanssa messujen Puuhalavalla.

Lothar kertoi Voicelle Saanan muistuneen hänen mieleensä sen jälkeen, kun Seiska-lehti lähetti miehelle kyseisillä messuilla otetut kuvat.

- Olen tarjonnutkin Saanalle roolia aikuisviihdevideoissani, Saana oli kyllä kiinnostunut tekemään videon minun kanssani, mutta ei halunnut sitä julkaistavan.

Lotharin mukaan hän ei ole vielä ehtinyt jutella Uimosen kanssa tilanteesta, mutta on lähestynyt naista viestillä, jossa hän toivoo, ettei kohusta synny hänelle suuria ongelmia. Mies kuitenkin sanoo, että tapahtumien tiimoilta kärpäsestä on syntynyt härkänen.

- Minun mielestä kohu on tapahtumiin nähden ylimitoitettu.

Jussi Parviaista Lothar ei ole koskaan tavannut, mutta vitsailee, että voisi lähestyä tätä ammatillisessa mielessä.

- Jussin kanssa en ole muistaakseni jutellut ikinä sanaakaan, mutta pitää varmaan kysyä häntä ohjaamaan joku pornovideo.

Kilpailut

Uusimmat