Näyttelijä-muusikko Vares-roolistaan: klassinen ovienpotkijatyyppi

08.08.2011 15:45 -

Juho Markkanen näyttelee Vares Sukkanauhakäärme -elokuvassa Nero-nimistä hahmoa, joka on huumekauppias ja käyttäjäkin. Mies kertoi roolistaan Voicen haastattelussa enemmän.

Juho Markkasen mukaan tuoreinta Varesta kuvattiin tiukalla aikataululla ja kiire kävi aika ajoin ahdistavaksikin. Markkanen valittiin mukaan elokuvaan roolituspalvelun kautta. Mies näyttelee huumediileriä, jota mies itse kuvaa kalpeaksi goottimaiseksi hahmoksi.

-Hahmo on enemmänkin sekaisin oleva pahis, joka itse kuvittelee olevansa enemmän pahis kuin todellisuudessa onkaan. Kun Vares vähän suuttuu, niin meneekin pupu pöksyyn. Hän on enemmänkin hahmo, joka kuvittelee itsestään aika paljon ja käyttää siinä ohessa paljon huumeita, Markkanen sanoi.

Markkasen mukaan "Nero" on klassinen ovienpotkijatyyppi, joka on lähinnä koominen. Vuonna 2009 Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä-muusikko naureskeli, ettei hänen elämänsä ole muuttunut mitenkään vaikka hän onkin esiintynyt suositussa elokuvasarjassa.

Vares Sukkanauhakäärme -elokuva sai ensi-iltansa viime perjantaina. Juho Markkasen Järjestyshäiriö-yhtye valmistelee parhaillaan tulevaa pitkäsoittoaan.

Kilpailut

Uusimmat