Slipknot-tähti biletti suomalaisbändin kanssa: Vedimme hurjat kännit

08.08.2011 16:43 -

Slipknot- ja Stone Sour -yhtyeissä laulava Corey Taylor vieraili Apocalyptican vuonna 2007 julkaistulla I'm Not Jesus -kappaleella. Mies muistelee kohtaamistaan suomalaisyhtyeen kanssa lämmöllä.

Corey Taylorilta ilmestyi hiljattain Seven Deadly Sins -niminen kirja, jonka puitteissa laulaja on kiertänyt Yhdysvaltoja puhumassa tuoreesta opuksestaan. Hiljattain mieheltä kysyttiin kirjan promootiotilaisuuden yhteydessä, mitä hän muistaa I'm Not Jesus -biisin äänityksestä Apocalyptican kanssa. Taylor nauraa muistavansa ainakin biletyksen studiosessioiden jälkeen.

- Äänitin lauluosuuteni kappaleeseen muistaakseni Dallasissa, Texasissa vuonna 2006, silloin oli syntymäpäiväni. Olin juuri silloin kiertueella Stone Sourin kanssa ja minulla oli vapaapäivä. Sen jälkeen menimme baariin ja vedimme hurjat kännit - olin todella humalassa.

- Yksi syy siihen, miksi en käytä enää käytä niin paljoa alkoholia on se, että on suuri ero sen välillä juotko muutaman drinkin, vai vedätkö sellaiset humalat, ettet tunne enää naamaasi.

Jenkkitähti ylistää Apocalyptica-muusikoiden olevan äärimmäisen mukavia miehiä ja olevansa iloinen siitä, että sai tehdä biisin bändin kanssa.

- Mahtavia ja tosi cooleja tyyppejä ja itse asiassa vähän samanlaisia nörttejä kuin minä. Olen kuunnellut Apocalypticaa 90-luvun puolestavälistä lähtien - silloin kun he vielä esittivät pelkkiä Metallica-covereita.

Kilpailut

Uusimmat