Tähtinäyttelijä yliopistoon: Haluan pormestariksi!

11.08.2011 13:02 - Eeva Rajala

Uutisoimme jo kesäkuussa, miten näyttelijä Alec Baldwin tahtoo mukaan New Yorkin pormestarikilpaan. Mies haluaa parantaa mahdollisia ehdokasasemiaan opiskelemalla.

53-vuotias Alec Baldwin keskustelee parhaillaan kahden yliopiston kanssa politiikan ja hallinnon maisterintutkinnosta, jotta hän ymmärtäisi paremmin pormestarin työtä. Suunnitelmien mukaan hän aikoo pyrkiä pormestariksi jossain vaiheessa vuoden 2013 jälkeen.

- Yliopisto auttaa minua ymmärtämään paremmin, mitkä ovat kyseisen työn talous- ja veropäätelmät, Baldwin selventää New York Times -sanomalehdessä.

Baldwin haluaa selvittää itselleen, mikä on totuus kaupungin ammattiliitoista, sopimuksista, opettajista, infrastruktuurista ja monesta muusta. Baldwinia on kauan pyydetty pormestarikilpaan. Hän ei kuitenkaan halua tehdä työtä missään muualla kuin syntymäkaupungissaan New Yorkissa.

Baldwin tietää riskit lähteä politiikkaan mukaan. Hän myöntää, että takaiskuja saattaa tulla. Mies sanoo olevansa valmis sekä risuihin että ruusuihin.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat