Saako huippukalliit kengät yhdistää halpoihin vaatteisiin? Näin vastaa muotiasiantuntija

15.08.2011 11:00 -

Erityisesti monet naiset saattavat pistää isojakin summia likoon merkkikenkiin. Useat saattavat kuitenkin tuskailla, voiko kalliita kenkiä käyttää huokeampien vaatteiden kanssa. Kysyimme asiaa muodin asiantuntijalta, vaatealan yrittäjänä, mallina ja näyttelijänä tunnetulta Niina Kurkiselta.

Omia Nina's-liikkeitään Helsingissä ja Turussa pyörittävä Niina Kurkinen kertoi Voicelle, että kalliit kengät voi vallan hyvin yhdistää myös huokeampaan asukokonaisuuteen.

- Totta kai kalliit kengät voi yhdistää halvempiin vaatteisiin - niitä voi yhdistää monenlaisiin asuihin. Hinnakkaat ja hienot kengäthän tuovat paljon lisäväriä ja -arvoa kokonaisuuteen.

Kurkinen muistuttaa, että usein saatetaan ajatella vaatteen hinnan kulkevan käsi kädessä laadun ja kestävyyden kanssa. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole.

- Kalliit kengäthän voivat olla hyvinkin herkät. Pitää myös muistaa, ettei mahdollisesti korkea hinta tarkoita sitä, että ne olisivat hyvät jalassa.

Niina Kurkinen on yksi Suomen menestyksekkäimmistä malleista ja hän on tuttu Lumenen pitkäaikaisena mallima. Kurkinen muistetaan myös elokuva- ja tv-rooleistaan, hän on näytellyt muun muassa Kylmäverisesti sinun ja Tahdon asia -sarjoissa.

Kilpailut

Uusimmat