Suomalaisten suosikkinäyttelijä lupautui hulluun urheiluhaasteeseen

15.08.2011 20:00 - Mikko Räsänen

Suosikkinäyttelijä Risto Kaskilahti on vastannut myöntävästi haasteeseen osallistua  Tour De Ski -hiihtokilpailusarjaan. Jos projektin rahoitus saadaan järjestymään, joutuu Kaskilahden kunto koville.

Risto Kaskilahti on jo pitkään kuulunut Suomen hiihtomaajoukkueen treenirinkiin kuntoilijajäsenenä. Elixir-ohjelma on raportoinut suosikkinäyttelijän suksilla tapahtuneita edesottamuksia monen vuoden ajan.

Tänä talvena Kaskilahti saattaa joutua ennenkokemattomaan haasteeseen. Hän on nimittäin luvannut osallistua Tour De Ski -hiihtokilpailusarjaan.

- Siinä tulee yhdeksässä päivässä kahdeksan hiihtokilpailua, Kaskilahti kertoi tänään Helsingin Kaupunginteatterin syyskauden avajaistilaisuudessa, jossa hän esiintyi Vastanaineet-näytelmän rooliasussa pulisonkien ja sikarin kanssa.

Tour De Ski on kova kilpailu myös maajoukkuehiihtäjille, koska siinä palautumisaikaa eri kilpailujen välille ei jää tarpeeksi. Koska Kaskilahden palautumiskyky ei luonnollisesti voi olla yhtä hyvä kuin maajoukkueiden huippuhiihtäjillä, voi hänelle ennustaa haastavaa kisamatkaa. Ensimmäiset kilpailut voivat olla kiinnostavia siksi, että niissä voidaan verrata kuntohiihtäjän ja huippujen vauhtia. Viimeiset taas saattavat mennä komiikan puolelle, jos Kaskilahden jalat ovat päässeet niin hapoille, että matkanteko muuttuu vaikeaksi.

Risto itse on kuitenkin luottavainen.

- Osallistumiseni ei ole vielä varmaa, mutta jos rahoitus saadaan järjestymään, niin sinne lähden.

Kilpailut

Uusimmat