Charlie Sheenin ex-vaimo: Illallinen Sheenin ja neljän ilotytön kanssa oli järjetön

23.08.2011 21:45 - Karoliina Kotala

Päihteiden kanssa törttöilleen Charlie Sheen ex-vaimo, näyttelijä Denise Richards avautui lehdistölle erikoisesta illallisestaan ex-miehensä kanssa.

Richards kertoi radiohaastattelussa Ryan Seacrestille olleensa yllättynyt ex-miehensä kutsuessa tämän illalliselle New Yorkissa. Richards ei kuitenkaan ollut tietoinen Sheenin aikomuksista kutsua neljä maksullista ystävätärtään liittymään yhteisillalliselle.

- En tiennyt keitä illallispöydässä tulisi olemaan. Kun minulle selvisi siinä olevan neljä ilotyttöä, ajattelin, että pystyn suhtautumaan asiaan järkevästi. Mutta sitten asiat karkasivat käsistä ja tilanne muuttui hullummaksi... Luulen, että poliisi oli hieman ihmeissään miksi olin illallisella ex-mieheni ja neljän ilotytön kanssa. Sitten Charlie piti viedä sairaalaan ja lähdin sinne hänen mukaansa. Se oli todella, todella hullu ja ikimuistoinen ilta, Richards muisteli haastattelussa.

Näyttelijätär haluaa kuitenkin kolmen lapsen äitinä suojella lapsiaan ikävältä julkisuudelta. 39-vuotias Richards erosi Sheenistä vuoden 2006 alkupuolella ja tähti on myös anonut ex-miehelleen lähestymiskieltoa.

Lähde: ContactMusic

Kilpailut

Uusimmat