90-luvulla teinitytöt rakastivat tätä tähteä, tältä hän näyttää nyt

31.08.2011 15:45 - Mikko Räsänen

Beverly Hills 90210 oli 90-luvun suosituimpia nuorisosarjoja, ja Brandon Walshia esittänyt Jason Priestley teinityttöjen kaukorakkauden kohde.

Beverly Hills 90210 -sarjan huikean suosion myötä myös Priestleyn suosio räjähti. Hänen ihailijakuvansa täyttivät nuorten lehtiä, ja tuhannet fanit kirjoittelivat Priestleylle ihailijapostia.

Priestely järkytti fanejaan jättämällä sarjan 1998. Sen jälkeen hänen uransa olikin pitkään alamäessä, eikä yhtä suuren näkyvyyden rooleja tullut. Nyt suunta näyttää vihdoin olevan kääntymässä. Priestley näyttelee pääroolia kanadalaisessa Call Me Fitz -sarjassa.

Yhden kauden pyörinyt sarja on jo ehtinyt voittaa useita palkintoja. Priestley oli sarjan ansiosta ehdolla vuoden televisionäyttelijäksi Monte Carlon tv-festivaaleilla. Romassa järjestetyillä tv-festivaaleilla hänet palkittiinkin parhaana miesnäyttelijänä.

Sarjan toista tuotantokautta aletaan esittää tänä syksynä ja lienee mahdollista, että se nähdään Suomessakin jossain vaiheessa. Katso sarjan mainosvideo alta.

Yllättävää on se, että vaikka Priestleyn kuumimman suosion ajoista on jo 20 vuotta, näyttää näyttelijä yhä siltä, että voisi sulattaa naisten sydämiä. Alla tuore kuva hänestä, jonka paparazzit ottivat pari päivää sitten nähdessään Priestleyn kaupungilla.

Kilpailut

Uusimmat