Tunnettu heavylaulaja syyttää nettisivua avioerostaan

12.09.2011 10:45 -

Entinen Skid Row -yhtyeen laulaja Sebastian Bach on tulistunut Metal Sludge -nettisivulle. Miehen mukaan kyseinen verkkosivu on osasyynä hänen hiljattaiseen avioeroonsa.

Yhdysvaltalaisella Metal Sludge -nettisivulla keskitytään kieli poskessa 80-luvun hard rock- ja heavy-yhtyeisiin. Sivuston keskustelupalstalla on käsitelty usein myös Sebastian Bachin edesottamuksia, niin musiikkiuran kuin siviilielämänkin osalta.

Laulaja on useaan otteeseen tulistunut sivun kirjoituksista ja syyttää nyt, että sivusto olisi myös syynä hänen keväiseen avioeroonsa.

- Metal Sludge -sivun takana on Stevie Rachelle -niminen laulaja, joka oli aikanaan Tuff-nimisessä bändissä, joka oli Skid Row/Poison -henkinen yhtye. He eivät koskaan tehneet läpimurtoa. Hän päätti sitten perustaa sivun, jossa käsitellään yhtyeitä, jotka menestyivät. Hän on kateellinen.

- Rachelle lupasi tehdä elämästäni helvetin, sillä en suostunut haastateltavaksi. Hän on haukkunut lapsiani, entistä vaimoani, nykyistä tyttöystävääni. Minulle tuli avioero, joidenkin sivuston kirjoitusten takia. Lapseni eivät enää asu isänsä kanssa - osasyynä tilanteeseen on tuo nettisivu.

Bach on hermostunut Metal Sludgen tiimoilta niin paljon, että on myös raivonnut julkisesti sivuston logoa koristavaa paitaa päällään pitäneille faneille, jotka ovat pyytäneet päästä miehen kanssa samaan kuvaan.

Lähde: Sleazeroxx

Kilpailut

Uusimmat