Miten Idols-juontaja muuntui psykopaatti-ämmäksi?

12.09.2011 12:46 - Eeva Rajala

Idols-juontajana tunnettu Niina Backman debytoi näyttelijänä melko psykopaattisessa roolissa ensi viikolla teattereihin saapuvassa Likainen pommi -komediaelokuvassa.

Niina Backman kertoi Voicelle, että hänen roolihenkilössään, johtavassa brändiasiantuntija Laura Melaniessa, on kyse melko sekavasti yksilöstä.

- Laura Melanie on lähestulkoon psykopaattinen johtajahahmo. Sitä oli myös hauska tehdä ja löytää sellainen kova ja kylmä henkilö. Oli hauska rakentaa se rooli ja totta kai Elias Koskimies [ohjaaja/käsikirjoittaja] antoi tietynlaiset raamit. Sitten toi sen oman lisäni siihen, Backman selventää.

Backmanin mukaan hänelle oli helppoa oppia hahmonsa roolisanat ulkoa. Nainen sanoo, että enemmän aikaa meni roolihahmon rakentamiseen ja sen löytämiseen. Backman on myös sitä mieltä, ettei hänelle jäänyt tämä kylmä ja kova roolihahmo päälle kuvausten loputtua.

- Ei jäänyt! Tai sitä pitää kysyä Lorelta. Toivottavasti ei jäänyt, sillä toihan on ihan kaamea ämmä, Backman naurahtaa.

Elias Koskimiehen ohjaama ja käsikirjoittama Likainen pommi on melko provosoiva ja räävitön komedia nykypäivän työelämästä, julkisuudesta ja menestymisestä. Koskimies itse sanoo, että elokuva on huipentuma hänen satiirin tekijän urallaan. 23. syyskuuta ensi-iltansa saavassa elokuvassa näyttelevät Backmanin lisäksi pääroolissa oleva Malla Malmivaara, Jukka Puotila sekä Jussi Vatanen.

Kilpailut

Uusimmat