Nähdäänkö Idols-juontaja tulevaisuudessakin valkokankaalla?

23.09.2011 13:15 - Eeva Rajala

Idols-juontaja Niina Backman tekee debyyttiroolinsa tänään ensi-iltansa saavassa Likainen pommi -komediaelokuvassa. Voice tiedusteli Backmanilta, miltä hänen näyttelijänuransa näyttää tulevaisuudessa.

- Se lähtee, jos on lähteäkseen. Siinä vaiheessa, kun elokuva tulee teattereihin, yleisö näkee sen ja alan ihmiset näkevät sen. Itselläni on hyvä fiilis sen suhteen. Olen aika auki tuon homman kanssa ja pidän ovea avoinna. Annan sille mahdollisuuden, Backman kertoo.

Ex-malli myöntää, että näyttelijän työ ja elokuvamaailman vetivät hänet mukaansa sen verran vahvasti, että näyttelijänura kyllä kiinnostaa tulevaisuudessa.

- Mutta se, lähteekö se liikkeelle, sitähän ei sitten koskaan tiedä.

Backman ei myöskään ensimmäisen roolinsa jälkeen lähde kutsumaan itseään näyttelijäksi. Siihen tarvitaan naisen mukaan muutama elokuva lisää ja pitää olla varmaa, että ura lähtee urkenemaan.

Likainen pommi on provosoiva, musta komedia nykypäivän työelämästä, menestymisestä ja julkisuudesta. Elokuvan pääosissa nähdään Backmanin lisäksi Malla Malmivaara, Jukka Puotila ja Jussi Vatanen. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat