Roisissa jouluelokuvassa ammutaan joulupukkia naamaan - katso traileri!

21.10.2011 14:30 -

Päättömän komedian Harold ja Kumar -elokuvasarjan tulevassa jouluelokuvassa tapahtuu jotain mitä ei ole koskaan ennen nähty.

A Very Harold & Kumar Christmas -komediaelokuvassa ammutaan muuan muassa joulupukkia naamaan ja tanssitaan Jeesuksen kanssa samalla klubilla. Elokuvassa ystävykset yrittävät löytää New Yorkista täydellisen joulukuusen ja ajautuvat siinä sivussa erikoisiin tilanteisiin. Kaikki miesten yhteiset elokuvat ovat aiheuttaneet pahennuksen ja hämmennyksen lisäksi myös naurua.

Tämä ei ole kuitenkaan Harold ja Kumar -elokuvasarjan ensimmäinen osa. Sarjasta on aiemmin ilmestynyt kaksi muuta osaa, Harold & Kumar Go to White Castle sekä Harold & Kumar Escape from Guantamo Bay.

Elokuvassa näyttelee Epic Movie -elokuvasta tuttu Kal Penn, FlashForward -sarjasta tuttu John Cho sekä Smurffit -elokuvasta tuttu Neil Patrick Harris. Elokuvan toinen päätähti Kal Penn on näyttelemisen ohessa ollut töissä myös Valkoisessa talossa PR-asioiden apulaisjohtajana. Tämän kyseisen jouluelokuvan takia mies jätti tehtävänsä Valkoisessa talossa väliaikaisesti.

Elokuva saapuu Yhdysvalloissa teattereihin 4. joulukuuta.

Katso häkellyttävän A Very Harold & Kumar Christmas -elokuvan traileri alta.

Lähde: HuffingtonPost

Kilpailut

Uusimmat