Ruotsalaisnainen väittää olevansa Elvis Presleyn tytär: Lisa Marie varasti henkilöllisyyteni!

01.12.2011 07:15 - Eeva Rajala

Ruotsissa on jo pidemmän aikaa kohuttu naisesta, joka väittää olevansa Elvis Presleyn oikea tytär.

Lisa Johansen on nyt tehnyt kanteen väittäen, että Lisa Marie Presley olisi varastanut hänen henkilöllisyytensä. Nainen vaatii 130 miljoonaa dollarin vahingonkorvauksia kunnianloukkauksesta ja henkisen kärsimyksen aiheuttamisesta.

Kyseinen nainen on jo 20 vuoden ajan pitänyt itseään Elviksen oikeana tyttärenä, mutta haastaa perikunnan nyt vasta oikeuteen. Johansen nousi pahamaineisuuteen, kun hän vuonna 1998 julkaisi muistelmateoksen I, Lisa Marie: The True Story of Elvis Presley's Real Daughter. Kirjassa kerrottiin, miten Elviksen kuoleman jälkeen vuonna 1977, hänen vaimonsa Priscilla Presley lähti Yhdysvalloista turvallisuussyistä ja antoi tyttärelleen uuden henkilöllisyyden vain turvatakseen tämän elämän.

Johansen on siis pidemmän aikaa väittänyt olevansa laillinen perillinen. Hän voi omien sanojensa mukaan todistaa tämän muun muassa kallo- ja kasvoanalyysillä. Johansen kuitenkin kieltäytyi taannoin dna-testistä ja muistelmateoksen kustantaja haastoi naisen oikeuteen, sillä kieltäytymällä dna-testistä Johansen vahingoitti kirjan myyntiä. Nyt nainen on kuitenkin valmis tekemään dna-testin.

Johansenin kanne on vastaus Elvis Presleyn perikunnan hänelle lähettämään kirjeeseen. Elokuussa lähetetyssä kirjeessä perikunta varoittaa naista, sillä jos hän ei lopeta "näiden ilkeiden ja valheellisten väitteiden" esittämistä, perikunta tekee asiasta oikeusjutun.

Todennäköisesti Johansenin nostamasta kanteesta tulee yksi ensi vuoden kiinnostavimmista oikeusjutuista, jos juttua aletaan puida oikeudessa. 

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat