Aku Hirviniemi: Naiset hauskempia työkavereita

06.12.2011 17:20 - Eeva Rajala

Muun muassa Vedetään hatusta- ja Putous-sarjoista muistettava näyttelijä Aku Hirviniemi paljastaa, minkä takia naiset ovat hauskempia työkavereita kuin miehet.

- Nyt kaikki Suomen miehet suuttuvat minulle, mutta kyllähän naisten kanssa on paljon kivempi työskennellä kuin miesten. Ehkä naiset ovat sillä tavalla välittömämpiä, Hirviniemi kertoo Voicelle.

Hirviniemi tähdittää vuoden lopussa ensi-iltansa saavaa Varasto-elokuvaa, missä liikutaan lähinnä miesten maailmassa. Siitäkin huolimatta Hirviniemi pitää naisia hauskempina työtovereina. Hän vertasi toisiinsa näyttelijä Minttu Mustakalliota ja Kari-Pekka Toivosta, jotka kummatkin ovat mukana Varasto-elokuvassa.

- Ei K-P:ssä mitään vikaa ole, mutta Mintun kanssa pystymme jakamaan ihan kaikki suolentoiminnasta lähtien. K-P:n suolentoiminnasta en ole niinkään kiinnostunut, Hirviniemi selventää.

Varasto-elokuvan ja Vedetään hatusta -sketsisarjan lisäksi Hirviniemi nähdään tammikuussa alkavalla Putous-sarjan uudella kaudella. Katso Varasto-elokuvan traileri alta:

Suosittelemme

Uusimmat