Kris Humphriesin ensimmäinen haastattelu eron jälkeen on kiusallista katsottavaa

11.12.2011 22:08 - Rea Tallgren

Seurapiirikaunotar Kim Kardashianista hiljattain eronnut Kris Humphries osallistui Good Morning America -aamushowhun keskustellakseen urastaan ja hyväntekeväisyystyöstään. Toimittajaa kiinnosti kuitenkin huomattavasti enemmän miehen yksityiselämä.

Kim Kardashianista vain 72:n päivän naimisissaolon jälkeen eronnut Kris Humphries ei ole antanut yhtäkään tv-haastattelua eronsa jälkeen. Ehkä 26-vuotias mies luulikin pahimman pölyn jo laskeutuneen kohun päälle, sillä Humphries nähtiin Good Morning America -showssa vieraana eilen perjantaina.

Humphries yritti epätoivoisesti pitää keskustelun pois hänen yksityiselämästään ja saada toimittajan keskittymään hänen koripallo-uraansa ja hänen hyväntekeväisyystyöhönsä, mutta aamushown juontaja Josh Elliot ei ollut valmis päästämään miestä kuin koiraa veräjästä.

Elliotin lukuisista yrityksistä huolimatta Humphries tyytyi toteamaan yksityiselämäänsä koskeviin spekulointeihin keskittyvänsä nyt koripallon pelaamiseen ja eteenpäin menemiseen elämässään. Miehen grillaaminen olikin lähinnä kiusallista katsottavaa.

Katso video haastattelusta tästä!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat